Få hjälp med dina grejer!

Vi hjälper dig med all möjlig service på skidor och cyklar. Besök en av våra serviceverkstäder så fixar vi!

HITTA TILL OSS!
0225-22223

Våra tjänster

Ett urval av grejer vi kan hjälpa dig med

Cykelservice

Vår-/vinterservice

Vi går igenom hela din cykel. Byter ut det som slitits. Smörjer och justerar allt annat. Så att du kan cykla problemfritt och säkert. Låt oss serva din cykel regelbundet så håller den längre och rullar lättare.

Bikefitting

Skräddarsy din cykel på riktigt. Kom fram till optimal sadeltyp, sadelhöjd, styre, avstånd mellan sadel och styre, vinklar mellan knän och fötter för just dig. Och mycket annat. Efter en bikefit cyklar du vidare skadefri och får ut mer av din kraft, utan ”socker” i händerna, ömma fötter och besvär med ryggen/rumpan. Proffsen gör bikefit precis så här av en anledning.

LÄS MER

Punktering

Klassikern som vi fixar snabbt och säkert så att du slipper. Du rullar härifrån med en ny slang av hög kvalité, behövs det byter vi däck också. Vid punktering kan vi också göra en snabb service, om du så önskar.

Längdskidservice

Vallning

Det här är en hel vetenskap och vi kan den. Glidet och fästet för dagen fixar vi till. Beroende på ambition och budget vallar vi gärna upp dina skidor för allt från turen med korvgrillning till din rekordtid på Vasaloppet. Vi vallar även till rena tävlingsåkare.

Hotbox

Ger en grundlig preparering med glidvalla, paraffin, för dina skidor. Under en längre tid ”badas” belaget i perfekt tempererat paraffin av hög kvalité, tills belaget är fullständigt mättat. Ger den perfekta basen för att sedan preparera glidet för dagen.

Inställning

Det kan gälla skate eller klassiskt. Men dina bindningar, och i förlängningen din fot i pjäxan, måste ha rätt position för att du ska få ut maximalt av dina skidor. I de dyrare pjäxorna finns dessutom olika inställningsmöjligheter. Och du, olika sorters stavar har olika handtag och handremmar. Vi hjälper dig rätt.

KONTAKTA OSS

Hitta till verkstaden i Falun centrum

Hitta till verkstaden i Säter