Det finns bara en. Den ulitmata racercykeln

Trek Madone Gen 8

Vi kombinerade våra lättaste och snabbaste racercyklar för landsväg när vi skapade Madone Gen 8 – den ultimata racercykeln. Delvis Émonda. Delvis Madone. Prestanda som når hela vägen till toppen av prispallen.

Lätt som Émonda.

Snabb som Madone.

Worlds collide: Våra snabbaste och lättaste cyklar förenas

Den åttonde generationen Madone är en världsomvälvande kombination av våra två ikoniska supercyklar. Lätt som Émonda, snabb som Madone – det här är verkligen det bästa av två världar, och den enda racercykel dina kunder någonsin kommer att behöva.

Ja, Madone Gen 8 ersätter Madone Gen 7 och Émonda i kolfiber. Men den ultralätta, ultraaerodynamiska designen gör att båda kunderna får en ännu bättre upplevelse.

Flyg fram uppför backar. Maxa farten på rakor. Madone Gen 8 är inte gjord för att göra allt – den är gjord för att vinna.

Nya Aero RSL styre/styrstam  

Styrstången och styrstammen Aero RSL är framtagen med extremt lätt OCLV Carbon, snabba aerodynamiska former och bromshandtag som är 3 cm smalare än bocken för att ge cyklister den ultimata aerodynamiska positionen. 

Helt ny RSL Aero-flaska och flaskställ  

Snabbheten sitter i detaljerna, och vattenflaskan och flaskhållaren RSL Aero (ingår för Madone SLR, tillgänglig för SL) har utformats som en del av Madones cykelsystem för extra aerodynamiska besparingar. Dessutom är stället UCI-godkänt och passar även runda standardflaskor. 

Läs alla fördelar

Vad du kan förvänta dig