Löpning – Skor och utrustning

Oavsett om du är en nybörjare inom löpning, van motionslöpare eller ultramaratonlöpare har vi utrustning för dig. Vi är specialister på trailrunning, vilket betyder grövre sulor och skor med vattengenomsläpp.

Hitta till oss Kontakta oss

Vilka är de bästa löparskorna för mig?

Vad som är bra löparskor är individuellt. Hos oss finns löparskor för dam och herr för olika fötter och behov. Vi väljer skor och utrustning från ledande aktörer som Hoka, Salomon och Merrell. De sitter bra på såväl nybörjaren som proffsets fötter. Vår duktiga butikspersonal hjälper dig att hitta löparskor som passar för just dig.

Vilka tillbehör till löpning har ni i butiken?

Utöver löparskor har vi allt annat du behöver inom tillbehör för din löpning. Vattenflaskor, träningsstrumpor, löparshorts och övrig konfektion som tröjor för löpning, pannband, vätskesystem, väskor och mycket annat. Det som syns här på hemsidan är bara en del av det totala utbudet inom löparutrustning. Kom gärna förbi i butiken så hjälper vi dig.

Vår löparutrustning

Löparskor

Här ska du unna dig det som verkligen passar dig och din planerade löpning. Springer du långt i skogen eller kort på vägen? På sommaren eller året om? Behöver din fot extra stöd eller ska det kännas barfota? Vill du testa den senaste tekniken eller hålla fast vid det som alltid fungerat för dig? Vi ser till att du får det som matchar dina behov idag.

Löparkläder

Oavsett om du springer tre kilometer eller tre mil är illasittande kläder med fel funktion för passet ett onödigt irritationsmoment. Idag finns det material som kyler och värmer, ventilerar och håller regnet ute. Med tighta, smarta fickor för bars/gels, telefon och nycklar. Självfallet har vi också ett utbud med olika former av kompressionsteknik.

Vätskesystem

Här händer det grejer hela tiden. Har du en lösning med några år på nacken har det kommit system som sitter ännu bättre, med mer flexibel kapacitet och smartare förvaringslösningar. Som dessutom är lättare att hålla rent. På den långa turen är det skönt att stoppa undan vindjackan, telefonen och favoritsmörgåsen. Och kunna glömma att de finns där.

“I don’t run to add days to my life, I run to add life to my days.”

– Ronald Rook