Friluftsliv

Här finns rätt utrustning för dig som vill vara ute i naturen under äventyrligare former. I vår friluftsbutik i Falun finns ett stort och välsorterat sortiment av artiklar för friluftsliv, som inkluderar allt från vandring, till utrustning för övernattning och att laga mat. Hos oss finns det produkter som klarar övernattning utomhus – året runt. Välkommen!

Kontakta oss Hitta till oss

Vi har långfärdsskridskor, turskidor och stavar, ryggsäckar, friluftskök, termosar m.m.

Kvalitet genomsyrar de produkter vi säljer här hos oss. Vi har många olika typer av produkter, som har gemensamt att de är utvalda för att hålla länge och tåla tuffa förhållanden. Vi har valt att nischa oss på “top of the line”-produkter, och vänder oss till dig som är medveten och seriös med ditt friluftsliv, och som har höga krav när du väljer utrustning för friluftsliv.

Varumärken som vi gärna använder själva

Hos oss hittar du friluftskläder från märken som Patagonia, Vaude, Houdini, Bergans, Craft, Ivanhoe med flera. 

Ryggsäckar från Osprey – För allt från dagsturen till Everest-expeditionen

Osprey började i Kalifornien 1974 med en enda symaskin, massor av idéer och en önskan om att designa och tillverka nyskapande ryggsäckar av högsta kvalitet. Dagens Ospreyprodukter förmedlar samma banbrytande känsla. De används på de högsta berg, de mest avlägsna öar och överallt däremellan. Vi använder gärna dessa ryggsäckar till 

Trangiakök, gasolkök och frystorkad mat

Vi har trangiakök och Primus gasolkök med tillbehör, så att du smidigt kan laga mat uppe på fjället eller längs vandringsleden. Här finns också ett stort och brett sortiment av frystorkad mat. Den frystorkade maten är en storsäljare. Om du vill slippa bära med dig vatten rekommendera vi att skaffa ett vattenreningssystem. Mycket användbart i fjällvärlden. 

Hitta till oss

Vi erbjuder

Långfärdsskridskor

Långfärdsskridskor är en härlig vintersport som passar människor i alla åldrar. I Sverige och speciellt på Runn där finner man bland världens bästa områden för skridskoåkning.

I vårat sortiment hittar du skridskor för både nybörjaren likväl som den rutinerade skridskoåkarens glidande skär.

Lägerutrustning

Tält

Första förband

Sovsäck, syntet och dun

Liggunderlag, även uppblåsbara

Knivar

Bestick

 

Kläder och tillbehör

Pannlampor

Kompasser

Fjällkartor hela Sverige

Kängor och vandringsskor

Myggolja

 

Våra märken

Kvalitet är mer än bara lång livslängd. Det är funktionalitet, design och hållbarhet i produktion och återvinning. Plus design. De varumärken vi säljer är noga utvalda för att motsvara de höga krav du har rätt att ställa på din utrustning ur alla aspekter. Oavsett om det är en regnjacka, långfärdsskridskor eller ett liggunderlag är vi lika noga när vi väljer ut det du kan välja hos oss.  

“Perhaps the truth depends on a walk around the lake.”

–Wallace Stevens