Stort utbud av Förmånscyklar

Skaffa förmånscykel i Säter

Går du i tankar om att skaffa förmånscykel och bor i Säter? Då har du kommit rätt. När du skaffar förmånscykel hos oss betalas cykeln genom avdrag på din bruttolön. Spara upp till 50% när du köper en helt ny cykel från Cykel & Längdspecialisten. Vi samarbetar bl.a. med BusinessBike, Active Benefits och epassiBIKE.

Se ditt pris
Förmånscykel i Falun, vi hjälper dig hitta rätt förmånscykel utefter dina behov

förmånscykel är ett smartare val

Vad är förmånscykel?

En förmånscykel är en förmån som erbjuds av vissa arbetsgivare i samarbete med Cykel & Längdspecialisten, en cykelbutik belägen i centrala Säter. Genom denna förmån kan du som anställd köpa en cykel genom avdrag på din bruttolön. Detta ger dig fördelen av att dra nytta av skattefördelar och kostnadsbesparingar samtidigt som du får tillgång till högkvalitativa cyklar.

Matte/Gloss Carbon SmokeMatte/Gloss Carbon Smoke
Navy SmokeNavy Smoke
Carbon Red SmokeCarbon Red Smoke
+1
164.999 kr
BlackBlack
WhiteWhite
56.995 kr
Stone GreenStone Green
Stone OrangeStone Orange
Red WineRed Wine
59.500 kr

En helhetslösning

Varför förmånscykel?

Fördelar med en skaffa förmånscykel i Säter via Cykel & Längdspecialisten:

  • Prisvärd cykel: Du kan skaffa en kvalitetscykel till förmånliga priser genom att göra avdrag på din bruttolön.
  • Skattefördelar: Genom att göra avdrag på bruttolönen minskar din skattepliktiga inkomst, vilket kan resultera i lägre skatter och sociala avgifter.
  • Cykelanpassning: Cykel & Längdspecialisten i Säter hjälper dig att hitta rätt cykel som passar dina behov och preferenser.
  • Cykelverkstad: Vissa av våra samarbetspartner inkluderar även cykelservice i sina upplägg. När du lämnar in din förmånscykel hos oss ingår cykelservice om ditt leasingbolag erbjuder fri service under avtalsperioden.

ring, maila, chatta eller kom in i butiken

Hur skaffar man förmånscykel?

Som anställd i Säter kan du dra nytta av att skaffa dig en förmånscykel, kontakta din arbetsgivare eller personalavdelning för att se om de kan samarbeta med Cykel & Längdspecialisten. Hos oss kan du få mer information om vilka cyklar som finns tillgängliga och hur du kan dra nytta av förmånscykel i Säter.

Kontakta Cykel & Längdspecialisten i Falun för att ta reda på mer om förmånscykel, vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta cykeln för dina behov.

Se hur mycket du kan spara

Räkna ut nu

Har du hittat en cykel du är intresserad av? Då kan du fylla i cykelns pris i kalkylatorn här nedan för att se hur mycket du kan spara på din nya cykel.

BusinessBike Vorteilsrechner